Skip to main content

De verschillende stem en presentatietrainingen van De Stemcoach.

Wil jij niet langer zenuwachtig hoeven zijn voor jouw presentaties of belangrijke sales pitches? Wil je jouw publiek enthousiast maken over jouw bedrijf, producten of visie. Mensen kunnen motiveren om over te gaan tot actie vanwege jouw bevlogen optreden?

De Stemcoach helpt je graag met verschillende stem en presentatietrainingen voor ondernemers en leidinggevenden.

Standaard trainingen.

De standaard stem en presentatietrainingen zijn altijd 1-op-1 en zijn gericht op een specifiek onderdeel welke jij wenst te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld alleen je stemgebruik trainen, omdat je al de juiste presentatie skills beheerst.

Speciale events.

Onze speciale events zijn leuke interactieve trainingen in groepsverband, die zich meer op het totaalplaatje focussen. Deze events zijn op specifieke data en de uitgelezen kans om laagdrempelig kennis te maken met stem en presentatietraining.

Standaard trainingen van De Stemcoach

Welke stem en presentatietraining het beste bij jou past is voor de meeste deelnemers vaak een lastige vraag om voor zichzelf te beantwoorden. Geen probleem!

Met het ‘Stem en Presentaite Kompas‘ komen we daar samen achter tijdens de gratis intake.

Stem en presentatie.

Je kunt een mooie jurk of pak aandoen. Een schitterende speech hebben maar als je deze monotoon of zonder energie voorleest komt je verhaal niet over. Je stem is een belangrijk instrument om je verhaal boeiend, energiek en vol dynamiek te vertellen. De non verbale communicatie is hierbij ondersteunend.

Ondersteuning op locatie tijdens de presentatie (binnen Nederland).

€ 997,- (5 x 2 uur) excl. BTW

Past deze training bij jou?

De stem als instrument naar succes.

Het lijkt zo simpel je stem als instrument naar succes. Maar lang niet iedereen doet dat of kan dat. Dit programma is gericht op goed duidelijk articuleren, dynamiek en energiek je stem gebruiken. Zodat jij de aandacht van de toehoorder houdt. En eventueel kan overtuigen.

(Indien nodig komen ademhaling en houding aan bod.)

€ 797,- (5 x 2 uur) excl. BTW

Past deze training bij jou?

Adem in en uit.

Wanneer je zenuwachtig bent voel je allerlei lichamelijke ongemakken. Hart kloppingen, duizeligheid, hoog stemmetje, kramp, zweet handen en nog veel meer. Hoe fijn is het om dit onder controle te hebben? Bij de ademhalingstraining leer ik je door simpele oefeningen te ademen vanuit je buik en hoe je de adrenaline stoot met je ademhaling weer kan terug dringen.

€ 677,- (5 x 1.5 uur) excl. BTW

Past deze training bij jou?

Online stemgebruik.

Conference calls zijn de laatste tijd niet meer weg te denken. Maar hoe gebruik je nou je stem bij een conference call en wat voor extra verzorging heeft je stem nodig?

De volgende onderdelen komen aan bod tijdens deze interactieve training:

  • De stembanden te ontspannen.
  • Ademhalingstechniek.
  • Belang van Dynamiek en intonaties.
  • Stem verzorging (d.m.v. een laxvox slangetje).

€149,- (incl. een laxvox slangetje) excl. BTW

Past deze training bij jou?

Speciale Events van De Stemcoach

Onze speciale events zijn niet alleen heel erg leerzaam, ze zijn ook heel erg leuk en gezellig. Daarbij is het onbedoeld ook een leuke netwerkbijeenkomst geworden dankzij het gemêleerde gezelschap aan ondernemers en leidingevenden.

Op onze inspiratie en actualiteiten pagina kun je informatie de data, locaties en deelnemers terugvinden van onze events vinden.

Pronken Met Je Veren. Vrijdag 9 oktober 2020

Wat is presenteren en hoe doe je dat. Wat voor effect heeft juist stemgebruik en een buikademhaling op jouw presentatie. Je veren heb je al maar hoe zet je ze nou goed in zodat je hiermee kan pronken?

6 x in het jaar wordt dit event gegeven.

€ 189,- excl. BTW

(Eerst volgende editie: vrijdag 9 oktober 2020)

Past deze training bij jou?

Bruisend Presenteren.

Allerlei disciplines komen aan bod tijdens dit event. Denk hierbij aan een Stylist, fotograaf, mindfulness, voedingsdeskundige, stemgebruik, houding en presentatie. Aan het eind van de dag heb je alle facetten gehad en ga je met een hoop kennis weer naar huis. Kortom een cadeautje voor jezelf!

Dit is het jaarlijkse event van de stemcoach.

€ 350,- excl. BTW

Past deze training bij jou?

Snel aan de slag met je stem?

Een laxvox slangetje is dé tool om je stembanden eenvoudig op te warmen en te beschermen als je veel spreekt tijdens je beroep. Nu te koop bij de stemcoach voor € 15,- (excl. BTW) incl. videotraining hoe de laxvox te gebruiken. Leuk om te kopen én weg te geven!