Even afstemmen met De Stemcoach

Laten we samen kijken hoe ik je kan helpen.

Wil jij werken aan je stem en presentatie vaardigheden?

Dan help ik – Jessica Harmens – je graag op weg. Zo kan ik je als ervaren stemcoach onder andere leren hoe je jouw stem goed kunt gebruiken, hoe je ademhaling in kan zetten, je non-verbale communicatie moet gebruiken of je zenuwen in bedwang te houden zodra het ‘licht uit spot aan’ is.

Klanten die mij benaderen hebben namelijk altijd hele uiteenlopende doelen, aandachtspunten en vragen. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maak ik gebruik van mijn eigen ‘Stem en Presentatie Kompas‘.

Zo kunnen we samen beoordelen welke onderdelen we dienen aan te pakken en welk programma van jou een echt presentatie kanon zal maken!

Stem en Presentatie Kompas De Stemcoach

Klaar om af te stemmen? Laten we dan bellen.

Als stemcoach ben ik natuurlijk gek op persoonlijke communicatie. Mijn voorkeur om met je af te kunnen stemmen gaat daarom ook uit naar even te bellen met elkaar. Ik hoor graag je stem!

0625157011